top of page
  • Eco Auto team

Víťazom najlepšie ekologické auto sa stáva ...


Ako každý rok aj tento sa uskutočnilo podujatie s názvom 2018 WORLD CAR AWARDS, na ktorom sa udeľovali ceny za najlepšie autá v rôznych kategóriách. Medzi kategóriami nechýbali ani elektromobily, ktorá nás zaujímali najviac. A ako to nakoniec dopadlo?

S veľkou automobilovou udalosťou roku prišli aj výsledky, na ktoré nie len odborná verejnosť netrpezlivo čakala. Verejnosť sa dozvedela o tom, ktoré automobily boli tie najlepšie podľa jednotlivých kategórií.

Najlepším elektromobilom na svete sa stáva ...

V celosvetovej konkurencii sa na prvom mieste umiestnil NISSAN LEAF, ktorý sa pre rok 2018 stal najlepším elektromobil na svete. Nissan Leaf je už na trhu od roku 2010 a za ten čas si našiel nespočetné množstvo užívateľov a fanúšikov, čo potvrdzujú aj predaje. Nissan Leaf sa môže pochváliť predajom viac ako 300 000 vozidiel.

V prvej trojke sa ocitli okrem Nissanu Leaf aj BMV 530e i Performance a Chrysler Pacifica Hybrid.

Nissan Leaf vystriedal na prvej priečke z minulých období Toyota Prius (2017), Toyota Mirai (2016), BMW i8 (2015) a BMW i3 (2014).

V EcoAuto sme nesmierne radi, že práve Nissan Leaf sa umiestnil na prvej priečke a že vám môžeme aj v roku 2018 ponúkať to najlepšie zo sveta elektromobility.

Viac info na: www.wcoty.com/web/


89 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page