top of page
  • Eco Auto team

Nissan e-NV200 Fridge koncept


Spoločnosť Nissan sa chystá uviesť na trh nový koncept svojej elektrickej dodávky. Prvá informácia zaznela už tento rok na autosalóne v Tokiu.

Koncepcia pridá chladiaci priestor do existujúcej elektrickej dodávky, aby umožnil prevoz aj rýchlo kaziacich sa potravín a zabezpečil ich čerstvosť.

Nissan e-NV200

Určite to môžu oceniť podnikatelia, ktorí s menšími rozmermi dodávky budú schopní jednoducho manévrovať aj v centrách miest.

Pre svoj nový koncept dostane elektro dodávka batériu s kapacitou 40 kWh modelového radu Leaf 2018. Chladiaca jednotka bude napájaná prídavnou batériou, ktorá bude umiestnená v nákladovom priestore.

Prvotné informácie hovoria o tom, že samotný pohon bude zabezpečovať batéria s kapacitou 24 kWh, zatiaľ čo batéria s kapacitou 12 kWh bude umiestnená v nákladnom priestore a napojená na chladiacu jednotku. Uvidíme ako nakoniec finálnu verziu nového konceptu predstaví spoločnosti Nissan.

Nová dodávka bude pravdepodobne aj naďalej ponúkaná len v Európe a Japonsku, nakoľko Nissan nemá zatiaľ v úmysle importovať dodávku aj na americký trh.

Stále viac veľkomiest sa pridáva k zákazu vjazdu do centier vozidlám so spaľovacím motorom, preto elektrický variant e-NV200 môže byť pre podnikateľov tou správnou alternatívou, aby ich podnikanie mohlo pokračovať bez obmedzení aj naďalej.

22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page