top of page
  • Eco Auto team

Ochranca vašich "elektro-hračiek"


Ste aj Vy šťastný majiteľ elektrickej štvorkolky, e-bicykla, e-motorky alebo e-kolobežky, skrátka všetkých „hračiek“ na kolesách? Nemáte niekedy obavu sa od nich vzdialiť, nechať ich bez dozoru v pivnici, garáži či na výlete? Určite ste si ich aj mechanicky zabezpečili, ale máte istotu že práve teraz stále stoja na mieste kde ste ich opustili? Nenájdete tam len prestrihnutý zámok či vylomené dvere? Bohužiaľ objasnenosť podobných krádeží je v súčasnosti na veľmi nízkej úrovni.

EcoAuto Vám prináša inteligentný systém pre monitorovanie a stráženie vašich e-bicyklov, e-motoriek, e-kolobežiek. pozostávajúc z miniatúrneho elektronického GPS zariadenia a mobilnej aplikácie.

Ochrana a zdravie našich blízkych nám nie sú ľahostajné. Pri nepríjemných nehodách a pádoch o záchrane človeka mnohokrát rozhodujú sekundy. Práve nainštalovaný inteligentný elektronický systém stráženia a ochrany bikeAngel Vám vie poslať správu o páde, manipulácii či krádeži aj s jeho presnou polohou. Môžete tak okamžite reagovať a privolať pomoc. Všetky tieto výhody môžete mať pod kontrolou, na Vašom smartfóne, nepretržite, 24 hodín denne.

Systém má nasledujúce funkcie: senzor pohybu a otrasu (akcelerometer), automatické rozpoznanie majiteľa, automatická alebo manuálna možnosť elektronického stráženia, automatické stráženie mimo dosahu majiteľa, vyžiadanie aktuálnej polohy, upozornenia na stavy(krádež, otras, pád/náraz, kontrola spojenia), možnosť zobrazovania viacerých zariadení na 1 smartphone, zasielanie alarmov viacerým účastníkom a indikácia stavu batérie. Podporovaná je platforma pre iOS aj ANDROID.

34 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page