top of page
  • Eco Auto team

EcoAuto na Autosalóne v Nitre 2018


Štyri dni, ktoré sme strávili na autosalóne v Nitre máme za sebou. Boli to veľmi náročné dni, na druhej strane opäť veľmi pozitívne a sme radi, že záujem o elektromobilu je stále väčší a väčší. Potvrdzujú to aj návštevníci, ktorí sa zastavili v našich výstavných priestoroch a odchádzali so slovami "toto je budúcnosť".

Návštevníci mali možnosť na našom stánku vidieť elektrické city choppre, elektrickú štvorkolku VXT, Nissan Leaf či Fiat 500e. Taktiež nemohli chýbať ani nabíjacie stanice. Návštevníci si mohli pozrieť v reálnych vyhotoveniach nabíjaciu stanicu Polyfazer s výkonom 2 x 22kW a rýchlonabíjaciu stanicu Nikolu s výkonom až 2 x 50 kW. Tieto stanice už poznajú svojho majiteľa a budú namontované v Nitre v priebehu mesiaca október.

Tento rok sme boli aj súčasťou výstavného stánku SARIA, kde sme taktiež záujemcom prezentovali nie len našu spoločnosť, ale i rôzne zaujímavosti zo sveta elektromobility.

Autosalón priniesol aj pár slovenských premiér aj zo sveta elektromobility. Hyundai predstavil svoju elektrickú Konu, Jaguár zase svoj vymakaný crossover i-Pace.

Celkovo sa na autosalóne tento rok predstavilo až 29 značiek, čo je úžasné číslo, takže návštevníci sa mali na čo tešiť. Sme radi, že aj naša spoločnosť Eco Auto sa stále viac dostáva do povedomia ľudí, ktorý sa zaujímajú o elektromobilitu. Určite chceme, aby tento trend pokračoval. Aby sme ešte viac elektromobilitu zviditeľnili tak pripravujeme nový projekt. Čoskoro prezradíme viac :-).

105 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page