top of page
Eco Auto team

1. ročník Enviro 2018 aj za účasti EcoAuta


Keď prišla pozvánka na prvý ročník výstavy Enviro 2018, ktorá sa uskutočnila ako subvýstava najväčšej medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy na Slovensku AGROKOMPLEX 2018, nezaváhali sme a účasť potvrdili.

Hlavným cieľom 1. ročníka výstavy bola prezentácia firiem a organizácii, ktoré sa venujú praktickej ochrane prírody, enviromentálnej výchove, ako aj propagácii a aplikovaniu princípov udržateľného spôsobu života.

Podujatie ENVIRO 2018 bolo sprevádzané kvalitným odborným programom prednášok, filmových produkcií a tvorivých dielní, ale aj pestrým sprievodným programom pre širokú verejnosť a atrakciami pre najmenších návštevníkov.

EcoAuto na výstave Enviro 2018

Podujatie sme si náramne užili aj keď sa musíme priznať, že to bolo veľmi náročné a namáhavé, lebo záujem o elektromobilitu bol naozaj veľmi veľký. Boli sme však veľmi potešení z návštevníkov, ktorí sa zastavili pri našom stánku. Na podobných podujatiach sa zúčastňujeme už vyše roka a s radosťou môžeme konštatovať, že vzdelanostná úroveň návštevníkov z pohľadu vedomostí o elektromobilite sa značne zvýšila. Teší nás, že našou "troškou" sme k tomu mohli prispieť aj my.

Veľmi nás potešila aj spätná väzba, ktorá prišla od usporiadateľa podujatia a za ktorú sme veľmi vďační.

"Ďakujem Vám za ochotu a aktívny prístup k príprave a zrealizovaniu odborného sprievodného programu 1. ročníka výstavy ENVIRO 2018.

Vaša neformálna diskusia prispela k zvyšeniu atraktívnosti podujatia nielen pre návštevníkov, ale bola prínosom aj pre samotných vystavovateľov,

a mám na ňu len pozitívne ohlasy.

Tatiana - obchodná manažérka - Agrokomplex "

Určite sme v Nitre neboli posledný krát a už teraz sa tešíme na ďalšie podujatie v októbri, kedy sa zúčastníme podujatia Autosalón 2018.

Fotogaléria z výstavy TU

56 zobrazení0 komentářů
bottom of page