top of page
  • Eco Auto team

100% elektrická kolobežka Citywiel v ponuke EcoAuto


Elektrokolobežky sú najnovším trendom v odvetví kolobežiek. Tvarom sú veľmi podobné klasickým kolobežkám, avšak samotná funkcionalita elektrokolobežiek je doplnená o elektromotor a akumulátor, ktoré spoločne zabezpečia elektrokolobežke požadovanú rýchlosť. Elektrokolobežky sa líšia v niekoľkých zásadných aspektoch a to:

  • výkon motora

  • kapacita akumulátora

  • maximálna rýchlosť

  • nosnosť

Faktorov, podľa ktorých možno vybrať elektrokolobežku je samozrejme viac ako napríklad farba, hmotnosť, typ kolies či samotné riadenie kolobežky.

Spoločnosť EcoAuto so svojim partnerom prináša na trh elektrickú kolobežku Citywiel, ktorá je slovenským výrobkom. Trh s elektrickými kolobežkami je zaplavený produktmi, ktoré pochádzajú prevažne z ázijských krajín. Spoločnosť EcoAuto sa rozhodla predajom tejto kolobežky podporiť práve slovenský výrobok.

Elektromobilita nie je len o elektrických vozidlách

Elektrická kolobežka Citywiel vám otvorí cestu k úžasným zážitkom. Kolobežka Citywiel zvládne v závislosti na váhy pasažiera a profilu vozovky prejsť až 35 km. Kolobežka zvládne ísť maximálnou rýchlosťou až 25 km/h v dvoch výkonových stupňoch a táto rýchlosť sa veľmi nezníži ani pri kopcovitom teréne, čo sme mali možnosť si aj sami vyskúšať. Pohon zabezpečuje motor o výkone 500W, čím sa radí medzi tie najsilnejšie elektrické kolobežky na trhu. Batéria je lithium-iónová a plné nabitie dosiahnete už za 1,5 až 3 hodiny. Čo je úplne skvelá je samotná hmotnosť elektrickej kolobežky. Maximálna hmotnosť je na úrovni 150 kg, čo je úžasné a bezkonkurenčné nakoľko iné typy kolobežiek väčšinou dosahujú max. nosnosť na úrovni 90 až 100 kg. Vyššiu nosnosť kolobežke Citywiel zaručuje oceľový rám, ktorý je možné nastriekať za malý príplatok ľubovoľnou farbou, čo je ďalšia výhoda oproti iným štandardným kolobežkám nakoľko si môžete zvoliť farbu, ktorú obľubujete.

Technické riešenie kolobežky je skvelé aj z dôvodu, že koleso, kde je umiestnený elektromotor je navrhnuté tak, že pri voľnobehu klade len minimálny odpor, čím môžete využiť elektrickú kolobežku aj po vybití batérie, respektíve v prípade ak si chcete trošku zašportovať. O bezpečné zabrzdenie sa postará kotúčová resp. bubnová brzda a o bezpečné státie na kolobežke zase protišmyková podlaha.

Ku kolobežke Citywiel si môžete vybrať a dokúpiť aj z bohatej doplnkovej ponuky, ktorá zahŕňa prvky ako osvetlenie, košík, doplnkové batérie, tachometer, zvonček, prídavné sedadlo, či stojan. Môžete si teda vyskladať kolobežku tak, aby vám čo najviac vyhovovala.

Bezkonkurenčná cena po zohľadnení výkon / kvalita

A samotná cena? Elektrickú kolobežku Citywiel je možné objednať v dvoch verziách Basic a Premium, pričom nižšia verzia začína na cenovej úrovni 660 € s DPH, a vyššia na úrovni 816 € s DPH. Rozdiel Premium verzie oproti Basic je v silnejšom dvojplášťovom ráfiku, hydraulickej kotúčovej brzde a v odpruženej prednej vidlici.

Minulý týždeň mala kolobežka Citywiel aj televíznu premiéru v relácii Dámsky klub na RTVS a túto reportáž si môže pozrieť na tomto odkaze.

V prípade ak sa vám elektrická kolobežka Citywiel zapáčila neváhajte a navštívte nášu predajňu vo Zvolene. Radi vám sprostredkujeme skúšobnú jazdu.

V prípade záujmu o objednanie danej kolobežky nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle +421 950 824 204 a my vám radi poradíme a poskytneme všetky potrebné informácie.

831 zobrazení0 komentářů
bottom of page